29 | 03 | 2024

История компании K-FLEX

Дата добавления:
25.06.2019
Хиты:
812
Рейтинг:
 
Голосовать:
Хорошо - Плохо

Ответ

1989 - Амадео Спінеллі, президент та власник компанії L’ISOLANTE K-FLEX, відкрив перший завод з випуску еластомерних ізоляційних матеріалів зі спіненого каучуку в Рончелло (провінція Мілану, Італія).

1993 - Компанія L’ISOLANTE K-FLEX вже зайняла суттєву долю ринку в Італії та почала роботу на інших європейських ринках, відкривши офіси у Франції та Іспанії.

1998 - Майже через 10 років після заснування, компанія L’ISOLANTE K-FLEX почала розширення за межі Європи, урочисто відкривши K-FLEX Rhein, перший з чотирьох заводів в Китаї.

1999 - Відкритий завод в Туреччині (м. Корлу неподалік від Стамбулу).

2000 - Відкриті нові відділення в Германії.

2001 - Запущений завод в США (Янгсвілл, Північна Кароліна).

2005 - Засновано виробництво в Росії. Відкриті нові відділення в Скандинавії та Польщі.

2006 - Відкриті нові відділення у Великобританії.

2007 - Відкриття представництва в Україні.

2008 - Відкрито представництво в Індії, ОАЕ. Розширення в Малайзії, Румунії.

Компанія L’ISOLANTE K-FLEX продемонструвала швидке зростання не тільки свого штату, але й асортименту продукції. K-FLEX також диверсифікувала товарний асортимент, тим самим забезпечивши та зміцнивши свою присутність на світовому ринку. Нещодавно компанія здійснила ряд стратегічних придбань в Англії, Китаї та США.

Протягом 2008 року K-FLEX завершила декілька політичних злиттів на головних ринках. В січні 2008 року компанія L’ISOLANTE K-FLEX придбала частки власності в спільному підприємстві K-FLEX USA. Тепер італійська компанія володіє всіма акціями нової компанії K-FLEX USA, LLC.

Дане стратегічне злиття забезпечує ефективну дистриб’юторську мережу та централізоване зберігання на території США, а також робить можливим стати головним гравцем на ринку ізоляції в Північній Америці.

В квітні 2008 року компанія L’ISOLANTE K-FLEX посилила контроль над іншими видами діяльності в Китаї, підписавши угоду між K-FLEX (Hong Kong) Insulation Company Limited та Pan Overseas Co-Chen Ltd, що дозволило компанії придбати всі акції.

Посилена присутність L’ISOLANTE K-FLEX на китайському ринку принесла позитивні результати у вигляді річного зростання за останні п’ять років. Дане злиття дозволило K-FLEX Group поліпшити своє стратегічне положення в Китаї, країнах Азії та Тихого океану завдяки більш швидкому впровадженню технічних інновацій.

Остання стратегічна угода в 2008 році – придбання 100% акцій компанії BevEx Ltd - забезпечила компанії L’ISOLANTE K-FLEX можливість розширення асортименту завдяки присутності в секторі харчових продуктів та напоїв.

Источник: k-flex.ua

Категория

Поиск ответов
На правах рекламы
Кондиционеры какой марки Вы предпочитаете?